Стів Вебер: Я отримав одкровення, яке було приховане 43 роки
2-я ежегодная конференция Суперкниги в Киеве
13.10.2018
матеріали Суперкниги
Українські учні вивчатимуть Суперкнигу у школах
03.12.2018
Показать все
  

 

 

 

 

Минулого тижня в Біблії я звернув увагу на те, чого не помічав раніше. Уявіть собі, 43 роки я читаю Біблію, а це було приховано. 43 роки! А це було б так корисно!

Я був на конференції і почув свідчення одного керівника церкви. Він сказав такі слова: «Я духовна людина, люблю духовні теми, віддаю перевагу розмірковуванням про духовні речі, та я усвідомив, що потрібно починати з душевного, а потім це відкриє духовне». Я замислився над цими словами. А потім відкрив Біблію, і мої очі зупинилися на цьому вірші: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм» (Мф. 11:28-29).

І я отримав одкровення.

Ви знаєте, що Ісус хоче дати спокій нашим душам? Що ж таке душа? Грецькою душа звучить як психея, тобто внутрішній психічний світ людини. Що ж це означає? А це те, з чим ми стикаємося в нашому житті майже щодня. Ми постійно спілкуємося з іншими людьми, і вони можуть образити нас, не чинити, як ми хочемо, нам заважають діти, у нас постійна нестача грошей, ми переживаємо труднощі у стосунках в сім’ї, з нашими родичами. Нас постійно переслідують душевні проблеми, душевні труднощі, душевні атаки, душевний страх.

Мені так сподобався цей вірш, бо навіть Ісус вживає тут слово, яке означає перерву чи відпочинок від ваших психологічних проблем. Чому ж у нас немає цього спокою? Ми ж готові робити все. Так, ми готові робити все, окрім того, що Ісус нам каже. Адже нам завжди легше діяти, особливо, коли нам погано. Ви знаєте, чому люди їдять більше, ніж треба? Це реалізація нашого бажання отримати радість чи розраду через дію. Нам подобається вживати їжу, це заповнює нашу порожнечу. Що ж нам потрібно насправді? І тут відкривається один чудовий секрет: «Прийдіть до Мене. Прийдіть до Мене. Прийдіть до Мене». Це Божий секрет для здобуття спокою у душі. Ісус каже: «Перерва для вашої душі у Мене. Прийдіть до Мене».

Ми хочемо отримати плоди Святого Духа, думаючи, що для цього повинні діяти, діяти, діяти. А Ісус каже про необхідність перерви для душі, відпочинку від усіх душевних проблем. І це життя.

Це одкровення я отримав минулого тижня і сподіваюся, що воно буде корисне й для вас. Я так вдячний Богові за те, що Його слова відкривають глибину спокою для нас. Незважаючи на те, що вони були написані тисячі років тому, та ці слова звернені до нас і нині.

І я молюся, аби, знаючи це, ми змогли жити цим. Щоб Бог був в усіх наших ситуаціях, і щоб ми навчилися приходити до Нього та заспокоюватися від всіх випробувань нашого життя.

Благословінь вам!

Стів Вебер,

Президент CBN-Україна

Добавить комментарий