PoiskBoga.сom

PoiskBoga

Деякі люди не звертаються до Бога, бо не вірять у те, що їхні потреби будуть задоволені в церкві. Інші, прийшовши до церкви, відчувають відстороненість від християнського середовища.

У цих людей є чимало питань: хто я, який сенс мого життя, як зберегти гарні відносини, як же не бути самотнім… Коли люди соромляться запитувати у друзів, рідних, знайомих, то шукають відповіді в Google.

Щомісяця 50 мільйонів користувачів Інтернету пишуть у рядку пошуку слово «Бог».

5 мільйонів щодня хочуть більше дізнатися про духовність. А деякі запитують у Google – як померти.

Ще наприкінці 90-х – початку 2000-них християни у Франції побачили, що в Інтернеті немає якісного медіапродукту, що розповідає про Бога і людей, чиї життя змінилися після навернення. Ті ресурси, які були запущені, як правило представляли окремі деноменаціі або громади. Тоді вперше виникла ідея зробити сайт про Бога французькою мовою. Після його запуску прийшли хороші відгуки від відвідувачів. Наступним кроком було створення 35-мовних версій, у тому числі і російськомовної, на одній платформі, щоб будь-яка людина на планеті змогла знайти версію рідною мовою.

Російськомовний сайт PoiskBoga.соm* запустили 8 травня 2008 року о 16:00 за київським часом.

Так з’явився сайт з історіями людей, які були в тих чи інших складних ситуаціях, впоралися з ними, а тепер можуть допомогти тим, хто перебуває в пошуку відповідей на свої питання. Відвідувач сайту дивиться історію, а потім крок за кроком дізнається більше про Бога, про Його любов до людини, і про те, як подолати важкі обставини.

На російському сайті розміщені 44 свідоцтва, розбитих на 32 категорії: азартні ігри, алкоголізм, безвихідна ситуація, боротьба за життя, повернення додому, войовничий атеїзм, війна, відновлення сім’ї, гомосексуалізм, гроші і щастя, договір з сатаною, зцілення, катастрофа, клінічна смерть, любов і шлюб, молитви матері, знайти сенс життя, наркотики, одержимість, окультизм, знедолені, спроби померти, злочинний світ, релігія, складний вибір, зміна статі, спорт, творчість, трагедія.

Гостю сайту пропонується коротка молитва і запрошення до інтерактивного спілкування. За допомогою сайту PoiskBoga можна не тільки дізнатися про Бога, але й познайомитися з готовими до діалогу християнами.

За 7 років роботи російськомовний сайт PoiskBoga відвідали 1 996 000 чоловік, 201 000 людина помолилися молитвою покаяння. Очікується, що до кінця червня 2015 року на сторінки сайту зайде двохмільйонний відвідувач.

* PoiskBoga.com – це адаптований російською мовою сайт Jesus.net (один із вісімнадцяти). Jesus.net є глобальною міжнародною мережею з більш ніж 50 християнських організацій і місій, які займаються євангелізацією і учнівством в Інтернеті. Jesus.net прагне зробити Євангеліє доступним в Інтернеті для кожної людини на планеті. Кожні кілька секунд у світі людина приймає Ісуса Христа своїм Спасителем на одному з сайтів Jesus.net.